Νατάσα Μποφίλιου: «Είμαι ειλικρινής, ελεύθερη και αυθόρμητη, κανείς απ’ όσους με ξέρουν δεν σοκάρεται από τη στάση μου»!
Ξεκινώντας από μικρή ηλικία την ενασχόληση με τη μουσική, η Νατάσα, αγαπά την τέχνη και θεωρεί το τραγούδι ως το δικό της τρόπο για να μεταδώσει τα συναισθήματα της. «Οι φίλοι στη ζωή μου είναι ευλογία, δεν είναι απλώς τύχη» αναφέρει χαρακτηριστικά η τραγουδίστρια. Ως παράδειγμα παρουσιάζει τον εαυτό της με τον Κώστα Τσίρκα και τον Γεράσιμο Ευαγγελάτο, καθώς όλα ξεκίνησαν από την παρέα και τη φιλία που τους συνδέει και κατέληξαν σε συνεργασία. Το κοινό τους είναι παθιασμένο γιατί είναι και εκείνοι παθιασμένοι, «όταν βγαίνουμε στη σκηνή, βλέπω ανθρώπους σαν κι εμάς. Και νομίζω ότι και ο κόσμος νιώθει αυτό το πράγμα. Τα τραγούδια μου είναι έντονα συναισθηματικά και συγκινητικά».Ακόμη αναφέρει ότι «φτιάχνουμε μουσική που αρέσει σ’ εμάς και χαιρόμαστε πάρα πολύ αν αρέσει και σε άλλους ανθρώπους». Οι αποδέκτες των τραγουδιών της διαφέρουν κοινωνία, μορφωτικά, ιδεολογικά, οικονομικά αλλά και ηλικιακά, γεγονός που την χαροποιεί καθώς υπάρχει μια γκάμα και μια ποικιλομορφία στους ανθρώπους επιλέγουν να ακούσουν τη μουσική της.
Η τραγουδίστρια δηλώνει ότι δεν έχει νιώσει φόβο, «δεν φοβάμαι, επειδή πιστεύω πραγματικά αυτά που λέω και πρεσβεύω». Έχει το θάρρος και το σθένος να υπερασπίζεται όσα λέει και γι’ αυτό δεν έχει να φοβηθεί κάτι, άλλωστε έτσι τη μεγάλωσε και η οικογένεια της. «Επειδή είμαι ειλικρινής, ελεύθερη και αυθόρμητη, κανείς απ’ όσους με ξέρουν δεν σοκάρεται από τη στάση μου».
Αναφερόμενη σε θέματα περί φασισμού, έχοντας η ίδια, ως μαθήτρια, βιώσει άσχημη αντιμετώπιση για τις πολιτικές της απόψεις, δηλώνει ότι «ο φασισμός δεν είναι βλακεία, είναι κακή παιδεία και ψυχική τάση» και συμπληρώνει ότι φαινόμενα φασισμού υπάρχουν στην καθημερινότητα μας, «και να μην υπήρχε η Χρυσή Αυγή, θα υπήρχε ο φασισμός σε κάθε εκδήλωση της ζωής μας». Για παράδειγμα, αναφέρει συγκεκριμένα «δεν είναι φασισμός όταν λένε ‘αγόρι μου, καμιά δεν είναι για σένα’;» δεν θεωρεί την ψήφο στη Χρυσή Αυγή αντίδραση αλλά κακή παιδεία και κοινωνική απομόνωση.
Θεωρώντας τον έρωτα ακραίο που δεν κράτα για πάντα και κάνει κύκλους, πιστεύει ότι η ίδια δεν είναι εκπαιδευμένη στο να ερωτεύεται, «δεν είμαι ιδιαίτερα εκπαιδευμένη και όταν ερωτεύτηκα, δεν ήξερα πώς να αντιδράσω».
Η τέχνη μόνο μπορεί να σε κάνει καλύτερο άνθρωπο, και η ιδεολογία σου. Το βιβλίο που θα διαβάσεις, η παράσταση που θα δεις, η μουσική που θα ακούσεις.
Τέλος, η τραγουδίστρια θεωρεί πως η τέχνη μπορεί να κάνει τους ανθρώπους καλύτερους, αναφέροντας χαρακτηριστικά «έχει σώσει την ψυχή μου η τέχνη».
Πηγή: www.lifo.gr